Blog

Responses (7)

 1. Bianca
  at ·

  Abia aștept sa ajung in tabara si deja am impresii excelente despre tabara

 2. Sebi Marius
  at ·

  Best..camp..ever!!!!!

 3. chima ana
  at ·

  Am fost in tabara si a fost frumos!Gazdele,supervisorii si profesorii au fost minunati!A fost ceva extraordinar!Profesoara mea a fost Beth si mi-a placut nespus de mult de ea, dar m-am imprietenit si cu ceilalti profesori si supervisori.vreau sa mai vin si anul viitor in tabara aceasta!

 4. chima ana
  at ·

  Am fost in tabara si a fost minunat!Profesoara mea de engleza a fost Beth si ma-m imprietenit cu ea ca si cu ceilalti profesori si supervisori.Gazdele au fost foarte primitoare!Abia astept sa vin si anul viitor in aceasta tabara!

 5. Alexia
  at ·

  Am fost anul trecut aici cu clasa si vreau sa zic ca a fost cea mai frumoasa tabara in care am fost. Excursiile , minunate ! Cand am plecat de acolo am inceput sa plang pentru ca nu voiam sa ma despart de tabara .Nici nu am vazut cat de repede au trecut zilele , cu atata distractie pe cap. Am avut de povestit la parinti aproape un roman cu peripetii. Daca ar mai fi sa merg la bicaz as alege Hotel Adora . Este curat , au niste conditii foarte bune , camerele curate, paturile foarte confortabile si baia foarte mare. Sper sa mai vin !

 6. Gabor Oana
  at ·

  O experiență FUN… TASTICĂ!
  Totul la superlativ!
  Sunt câțiva ani buni decând venim cu drag aici!
  Țineți-o tot așa!

 7. Bună seara,am fost săptămână trecuta in tabara organizata de dumneavoastra. In aceasta tabara m-am distrat de minune. Am ras ,am plâns și cu toate acestea a fost cea mai superba tabara . Traineri au fost superbi ,au avut un vibe foarte bun care ma făcea sa ma simt comod si sa ma bucur de toata tabara . Va multumesc foarte mult pentru toate eforturile făcute de dumnavoasta si de echipă. A fost foarte frumos si cu siguranta voi veni cu drag si anul viitor.

Lasati-ne o parere!

  Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top